Avatar

Favoriet recept van... Annelini D'Angelo

1: Mini bananenpannenkoekjes' Kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan

Anders, Hapje, 6 personen, Hollands

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

250 gram bloem;

1/2 zakje bakpoeder;

60 gram poedersuiker;

een beetje kaneelpoeder;

2 eieren;

125 ml. volle melk;

125 ml. room;

2 rijpe bananen.

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker

en een snufje kaneelpoeder in een kom.

Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het

bloem/suikermengsel.

Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en

schep daarin kleine bergjes van het beslag.

Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant

1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Bronvermelding

marrokkaans weblog 04 apr. 2011, 12:34

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.