Avatar

Eigen recept van... Marja de Goeij

Avocadomousse met grapefruit en krab. amuse hapje/ voorgerecht

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Anders

Ingrediënten

  • zout
  • 100 gr gezeefde tomaten
  • 1 tl selderijzout
  • 1/2 tl agaragar
  • 1 st grapefruit
  • 2 st rijpe avocado
  • cayenne peper
  • 140 gr krabvlees
  • 1 1/2 tl roze pepertjes
  • 1 1/2 tl peterselie

Bereiden

doe de tomaten met 4 eetl water in een pan en breng aan de kook

voeg selderijzout en agaragar toe en laat 1 min koken

laat afkoelen tot lauw is

snijd vruchtvlees grapefruit in partjes en verwijder vliesjes

bewaar schil

pureer avocado's en helft grapefruit

breng op smaak met cayenne peper en zout

verdeel puree over ovale glazen glaasjes

verdeel de tomaren over de puree en zet de glaasjes koel weg

laat de krab uitlekken

snijd de rest grapefruit in stukjes

meng de krab met grapefruit, peperbessen en fijngehakte peterselie

verdeel mengsel over glaasjes

maak af met geraspte grapefruitschil

Bronvermelding

vrouw

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.