'Echte' bruschetta met knoflook en tomatenblokjes

Brood/sandwiches, Hapje, 4 personen, Italiaans

Ingrediënten

  • brood

Bereiden

4 sneden brood

3 volrijpe Roma-tomaten

1 teen knoflook

4 blaadjes basilicum

2 el olijfolie extra vierge

Grill de sneden brood langs beide zijden boven hete houtskool. Wrijf het gepelde teentje knoflook licht langs het geroosterde brood en druppel er olijfolie over. Dompel de tomaten in kokend water en verfris. Verwijder vel en zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Vermeng deze met olijfolie en gesneden basilicum en kruid met peper en zout. Verdeel over het gegrilde brood en versier met enkele basilicumblaadjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.