Avatar

Favoriet recept van... Annelini D'Angelo

1 Aubergine schnitzel. Deze aubergineplakken zijn gepaneerd in paneermeel met parmezaan, waardoor ze extra hartig smaken

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Italiaans

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

*

Aubergine

*

1 deel paneermeel

*

1 deel gemalen parmezaan

*

Peper

*

Zout

*

Eiwit

*

Olie om te bakken

Schil de aubergine en snij hem in dunne plakjes (4-5 mm). Meng het paneermeel met de parmezaan, peper en zout en doe dit in een diep bord. Doe in een ander bord het eiwit en klop dit los. Doop de plakjes eerst in het eiwit en vervolgens in het paneermeel, zodat ze overal evenveel bedekt zijn. Bak de plakjes in olie op een matig vuur tot ze goudbruin zijn. Serveer eventueel met een tomatensausje.

Tip: Lekker met een beetje pasta of een salade. Ook heerlijk tussen een broodje of boterham met een beetje tomatenketchup, gebakken ui en eventueel kaas. Alternatief voor een stukje vlees of de ideale vegetarische hamburger.

Bronvermelding

vegetarisch blog 01-06-10

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.