'Amuse van kwarteleitje met uienconfiture' Makkelijk te maken en ziet er prachtig uit

Anders, Hapje, 12 personen, Hollands

Ingrediënten

  • 14 st Kwarteleitjes

Bereiden

14 st Kwarteleitjes

2 st Uien

1 krop Botersla

7 sn Casinobrood

Suiker

Rode wijn

Gesmolten boter

Steek 2 rondjes uit elke snee casinobrood, smeer ze in met gesmolten boter en rooster ze goudbruin onder de salamander.

Snipper de uien fijn en doe ze in een koekenpan met suiker naar smaak en rode wijn (de uien moeten onder staan). Laat op een zacht vuur stoven tot de uien gaar zijn en al het vocht verdwenen is. Laat afkoelen op kamertemperatuur.

Was de sla en centrifugeer goed droog.

Bak de kwarteleitjes in de poffertjespan en kruid ze met peper en zout.

Presentatie:

Leg een plukje sla op elk toastje.

Leg daarop een lepeltje uienconfiture.

Leg daarop het kwarteleitje.

Dien op een klein bordje op.

Bronvermelding

marijke

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.