Avatar

Favoriet recept van... Annelini D'Angelo

(Amuse) Gerookte makreel met doperwtenmousse

Anders, Voorgerecht, 8 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Ingrediënten

  • 50 gram ( koelverse ) doperwten
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • 5 blaadjes munt
  • 50 gram gerookte makreel
  • peper en zout

Bereiden

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de creme fraiche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de vis in reepjes.

Leg 8 eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwtenmousse en verdeel hierover de visreepjes.

Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Materialen

  • Staafmixer

Bronvermelding

amuse-recepten.nl

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.