Amuse van gorgonzola-roomkaas, olijven, geroosterde pistachenoten en geraspte sinaasappelschil

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans

Ingrediënten

  • olijven

Bereiden

2 eetl. gepelde pistachenoten

4 grote olijven zonder pit (bijvoorbeeld Griekse olijven met pesto)

100 g zachte gorgonzola roomkaas

half theelepel geraspte sinaasappelschil

Bereidingswijze

Rooster de pistachenoten 2-3 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen en hak ze fijn.

Leg op elk lepeltje een olijf.

Meng de geitenkaas met sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf. Wentel de geitenkaas vervolgens door de stukjes pistachenoot en bestrooi de bolletjes met (versgemalen) peper naar smaak.

Bronvermelding

marianne oud

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.