Avatar Nelleke Hagens

uit Amstelveen

Avatar

Favoriet recept van... Monique Diederen

Aardappel-bleekselderij-salade

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 30 minuten, Wachttijd 60 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Ingrediënten

  • 450 gram aardappels
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olie
  • 1 eetlepel (wijn)azijn
  • peper en zout
  • 6 stengels bleekselderij
  • 1 blikje tonijn
  • 2 eetlepels mayonaise

Bereiden

Schil en kook de aardappels met zout en laat ze zo min mogelijk afkoelen voordat je ze in blokjes snijdt.

Snipper intussen de ui.

Maak een sausje van olie, azijn, peper en zout. Schep de aardappelblokjes en de ui erdoor en zet dit minstens een uur in de koelkast.

Snij de bleekselderij in dunne boogjes. Laat de tonijn uitlekken.

Schep de bleekselderij, de tonijn en 2 lepels mayonaise door de aardappelsla.

Materialen

  • pan, plank, mes, grote slaschaal

Bronvermelding

Eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.