Avatar

Eigen recept van... Mirjam van Hunnik

Gevulde zoete puntpaprika (SB)

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Mediterraan

Ingrediënten

  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 400 gram rundergehakt
  • 500 gram spinazi
  • 2 el pijnboompitten
  • 150 gram fetta kaas in blokjes
  • olijfolie
  • knoflook
  • zout en peper

Bereiden

* Rul het gehakt met de knoflook (fijngesneden) in de olie tot deze gaar is.

* Roerbak de spinazie hier door tot het geslonken is.

- Haal de pan van het vuur.

* Voeg de fettablokjes aan het gehaktmensel toe.

- Snij de paprika's aan een kant open, verwijder de steel en verwijder de pitjes.

-Vul de paprika met het gehakt/fetta mengsel

- laat de paprika's 15-20 minuten in de over garen

* Rooster ondertussen de pijnboompitten en garneer hier voor het opdienen de paprika's mee.

Materialen

  • Ovenschaal

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.