
Eigen recept van... Mirjam van Hunnik
Gevulde zoete puntpaprika (SB)
Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Mediterraan
Ingrediënten
- 2 stuks zoete puntpaprika's
- 400 gram rundergehakt
- 500 gram spinazi
- 2 el pijnboompitten
- 150 gram fetta kaas in blokjes
- olijfolie
- knoflook
- zout en peper
Bereiden
* Rul het gehakt met de knoflook (fijngesneden) in de olie tot deze gaar is.
* Roerbak de spinazie hier door tot het geslonken is.
- Haal de pan van het vuur.
* Voeg de fettablokjes aan het gehaktmensel toe.
- Snij de paprika's aan een kant open, verwijder de steel en verwijder de pitjes.
-Vul de paprika met het gehakt/fetta mengsel
- laat de paprika's 15-20 minuten in de over garen
* Rooster ondertussen de pijnboompitten en garneer hier voor het opdienen de paprika's mee.
Materialen
- Ovenschaal
Bronvermelding
Bron onbekend