Avatar

Eigen recept van... Lydia Duijndam

Bloemkool met hollandse gehaktschotelmix en aardappelen

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 15 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 18 mei. 2006, 16:17 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g 1 bloemkool

Materialen

  • 1 zakje hollandse gehaktschotelmix 3 ons rundergehakt 350 ml water klont becel om te bakken zout en peper naar smaak

Bereiden

800 gram aardappelen schillen en normaal koken

bloemkool een kwartier in zout water leggen daarna in roosjes snijden en 5 minuten koken met weinig water.

Het gehakt in 1 klont becel 5 minuten rullen dan 350 ml water toevoegen en het zakje mix.

10 minuten zachtjes laten koken. Nu de roosjes bloemkool toevoegen en nogmaals aan de kook brengen en 10 tot 15 minuten laten doorsudderen. Serveren met een hollandse salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.