Avatar

Eigen recept van... Angelina Schreijer

Schuim ijs taart

Gebak, Hapje, 12 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Wachttijd 999 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Anders

Laatst aangepast: 05 apr. 2005, 09:33 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Zakken Torenschuim(rose-wit of mocca)
  • 1 Pakje Klop-Klop
  • 1/4 Liter Slagroom
  • Hagelslag en/of nougatine

Materialen

  • 24 cm springvorm- Aluminium folie- Mixer-

Bereiden

De springvorm bekleden met aluminium folie.

1/2 zak schuim grof verkruimelen en in de vorm op de bodem verdelen.

Klop-Klop en slagroom apart kloppen zonder suiker.

11/2 zak schuim verkruimelen en onder de slagroom scheppen.

Klop-Klop bij de slagroom-schuimmassa doen.

Naar smaak hagelslag en/of nougatine toevoegen.

De gehele massa op de schuimbodem in de springvorm storten.

24 uur in de diepvries zetten.

Eventueel versieren met hagelslag en/of nougatine.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.