Avatar

Eigen recept van... Loek van Lon

Tagliatelle aux deux saumons (tagliatelle met zalm)

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Mediterraan

Laatst aangepast: 20 mrt. 2008, 11:18 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram Tagliatelle
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 pakje Maggi of Knorr saus voor vis
  • 250 ml creme fraiche
  • 300 gram zalmfilet
  • olijfolie, zout, peper

Materialen

  • Pan en wok of braadpan

Bereiden

Zalmfilet in stukjes snijden, zout en peper toevoegen met eetlepel olijfolie doorroeren. Soms wordt zalmfilet verkocht met zalmkruiden, kan ook ipv zout en peper.

Saus bereiden vlgs gebruiksaanwijzing, tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

Zalmfilet in wok of braadpan tot gaar is, saus erbij, creme fraiche erbij, goed warm laten worden, in reepjes gesneden gerookte zalm toevoegen. Tagliatelle toevoegen en goed doorwarmen.

Tagliatelle en zalmsaus kan ook apart worden opgediend. Kan natuurlijk ook met spaghetti, ofzo!

Bronvermelding

Eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.