Avatar

Eigen recept van... Eline Kattenberg

Pasta bolognese

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 20 sep. 2007, 14:37 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 peen
  • selderijstengels
  • 300 gr rundergehakt
  • 1 bakje champgnons (of gedroogde paddestoelen)
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 blikje geconcentreerde tomatenpuree
  • gedroogde italiaanse kruiden
  • geraspte parmezan
  • pasta (spaghetti)
  • rode wijn
  • olijfolie

Bereiden

- ui, peen en selderij hakken in keukenmachine of snijden

- groentemengsel in olijfolie fruiten

- gehakt toevoegen

- intussen champignons snijden en toevoegen

- kruiden toevoegen

- Pasta opzetten

- groenten en gehakt blussen met scheut rode wijn en aan de kook brengen

- gepelde tomaten toevoegen (tomaten nog heel laten!!)

- tomatenconcentraat toevoegen

- doorroeren en poosje laten pruttelen tot een mooie substantie

- tomaten stukmaken met lepel

- saus op smaak brengen met zout en peper

- saus opdienen over spaghetti en parmezaanse kaas naar smaak erover strooien

Opmerkingen:

Recept van Papa

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.