Avatar

Eigen recept van... Eline Kattenberg

Kippensoep

Soepen, Lunch, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 05 okt. 2008, 16:49 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr (tot 1 kg) Kip (vleugeltjes of iets dergelijks)
  • 1 peen
  • 1 ui
  • 2 l water
  • 5 kippenbouillon tabletten
  • 1 kruidenbuiltje
  • verse peterselie
  • vermicelli

Materialen

  • snelkookpan

Bereiden

- peen en ui in grove stukken snijden

- Kip, peen, ui, water, bouillon tabletten en kruidenbuiltje in snelkookpan

- 15 min koken

- pan afkoelen onder kraan voor et openen

- kip, peen en ui uit soep halen

- kip ontbotten (helft van kip en vel e.d. bewaren voor ragout)

- vet van soep afscheppen en bewaren voor ragout

- vermicelli, kip en peterselie in soep

- op smaak brengen met peper

- koken tot vermicelli gaar is

Opmerkingen:

Recept van mama

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.