Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Ovengedroogde tomaten

Anders, Buffet, 20 personen, Bereidingstijd 360 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:35 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • tomaten

Bereiden

- pomodori tomaten

- grof zeezout

- olijfolie

- versgemalen peper

- evt. gehakte peterselie of basilicum

Snijd de tomaten in de lente doormidden en leg ze met het snijvlak omhoog op een bakplaat. Bestrooi ze met zeezout en laat de tomaten minimaal 6 uur drogen in een oven die is voorverwarmd op 120ÂșC, met een theedoek tussen de ovendeur. Laat de tomaten afkoelen en besprenkel ze met olijfolie, peper en eventueel peterselie of basilicum.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.