Avatar

Eigen recept van... Elena Koutsogilas

Warme appel/ananas met caramelsaus en vanilleijs

Anders, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 23 mrt. 2005, 09:47 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 stuk appel(goudreinet)
  • 1 blikje ananasstukjes
  • 150 gram suiker
  • kaneel
  • 1 bak vanilleijs

Materialen

  • koekepan met anti-aanbaklaag

Bereiden

Ananas uit blikje halen en laten uitlekken. Appel schillen en in stukjes snijden, ongeveer even groot als de ananasstukjes.

Verwarm (5 min) de ananas en de appel in de pan. Bestrooi het fruit met kaneel naar eigen smaak. Matig het vuur onder de pan en begin met het toevoegen van de suiker. onder het toevoegen van de suiker goed omroeren( 8 min).

Schep in 4 bakjes het vanilleijs. Schep het mengsel van ananas, appel en gecarameliseerde suiker rond het ijs. Direct serveren.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.