Avatar

Eigen recept van... Patricia van Gijssel

Pasta pesto variatie

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 17 jan. 2007, 19:50 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram (volkoren)pasta
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 rode ui
  • 1 paprika
  • 1 potje pesto
  • zout naar smaak

Bereiden

Breng in een pan ruim water met wat zout aan de kook.

Bak intussen het gehakt rul en voeg daar de ui en de paprika aan toe.

Kook de pasta al dente.

Voeg als laatste de pesto toe aan het gehaktmengsel.

Lekker snel en makkelijk!!

Ook lekker: Voeg champignons en Roomkaas toe. Vervang het gehakt door gerookte kipfiletreepjes!!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.