Avatar

Eigen recept van... Annemieke Eigenhuis

Lasagne di pesce

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 21 mrt. 2005, 15:10 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr lasagnebladen
  • 1 schaaltje kabeljauwfilet (ong. 360 gr)
  • 1 pakje ah sugo italiano picanta (360 ml)
  • 1 dl witte wijn
  • 1 el kappertjes
  • 1 dl slagroom
  • 35 gr boter
  • 25 gr bloem
  • 3 dl melk
  • peper/zout/nootmuskaat
  • 1 bakje garnalen (125 gr)
  • 125 gr krabsticks/surimi
  • 1 el olijfolie
  • 1,5 el boter om in te vetten

Materialen

  • ovenschaal

Bereiden

Eventueel de lasagnebladen 5 min. voorkoken en laten drogen tussen een schone, geurloze theedoek.

Snijd de kabeljauw in stukjes. Oven op 200 gr.C

Breng de saus met de wijn aan de kook. Doe de kabeljauw erbij en laat op laag vuur 6 min. garen. Doe de kappertjes en de slagroom erbij en haal de pan van het vuur.

In een andere pan de boter smelten, bloem erbij en 1 min. zachtjes bakken. Al roerend de melk erbij tot een bindende saus ontstaat. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Schaal invetten. Eerst laag bladen; dan helft van garnalen en krab; hierop helft vissaus en 2 el. bechamel.

Bladen, garnalen en krab, saus en bechamel.

Als laatste bladen en bechamel saus. Beetje olie over de bechamel.

35 minuten in de oven.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.