Avatar

Eigen recept van... Natasja Neutkens

Gevulde champignons

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 16 mrt. 2005, 13:01 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 grote champignons
  • olijfolie
  • 100 gram brie, gorgonzola, geitenkaas of jonge kaas
  • 1 bosje bieslook (fijngehakt)

Bereiden

Snij de kaas in kleine stukjes. Maak de champignons schoon en hol ze uit met een scherp mes. Smeer ze in met wat olijfolie en leg ze op de barbecue, met de bovenkant naar beneden. Als de bovenkant lichtbruin is, vul je de champignons met kaas. Gorgonzola geeft een pittige smaak. Kinderen vinden vaak jonge kaas lekkerder. Leg de champignons terug op de barbecue tot de kaas gesmolten is en de champignons lichtbruin zijn. 5 minuten voor het serveren bieslook eroverheen strooien.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.