Avatar

Eigen recept van... Manon Beijer

Salade Nicoise

Salades, Voorgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Frans

Laatst aangepast: 15 mrt. 2005, 22:07 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 blikje tonijn (in olijfolie)
  • 0,5 blik artisjokharten, uitgelekt
  • 1 paprika, groen
  • 2 (tros)tomaten, in parten
  • 0,5 pot lijven, Kalamata (Drossa)
  • 2 el citroensap
  • 1 zakje basilicum

Bereiden

Eieren in 8 min. hard koken, uit pan nemen en onder koud stromend water afspoelen. Eieren pellen en in vieren snijden. Tonijn afgieten, 3 el olie opvangen, in lage schaal tonijn, artisjok, paprika, tomaten, olijven en eiparten rangschikken. Dressing koppen van opgevangen olie, citroensap, zout en peper. Basilicumreepjes erdoor roeren en dressing over salade schenken. Lekker met stokbrood.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.