Avatar

Eigen recept van... Agnes Heus

Hollandse visschotel uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Wachttijd 30 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 14 mrt. 2005, 14:07 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 800 gram dunne visfilets(b.v.Kabeljauw)
  • 20 cherrytomaatjes
  • 1 pakje vloeibare monchou
  • 2 uien
  • 1 klont boter
  • peterselie
  • provencaalse kruiden
  • zout en peper

Materialen

  • koekenpan en ovenschotel

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 gr.

Bak de kleingesneden ui in boter en doe dit in de ovenschaal.

Leg hierop de met zout en peper ingewreven visfilets.

Cherrytomaten in grove stukken en over de vis.

Bestrooi met provencaalse kruiden.

Vloeibare monchou over de vis.

Schotel in de oven, eerst 15 min.op 200 gr. en daarna 15 min. op 190 gr..

Voor het opdien bestrooien met peterselie.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.