Avatar

Eigen recept van... Ellis van Dommele

Pasta à la Italia met doperwtjes en gedroogde tomaten

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 18 mei. 2006, 16:17 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • zout, peper
  • 3-4 el olijfolie
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 stengels bleekselderij, in plakjes
  • 1 teentje knoflook
  • 600 g gedopte verse doperwten
  • 4-8 gekonfijte of gedroogde tomaten, gehalveerd
  • 3 el basilicumblaadjes

Bereiden

Kook de pasta met zout beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui, bleekselderij en knoflook ca. 5 min.

Voeg dan de doperwten en tomaten toe en verwarm het gerecht 4-8 min. tot de doperwtjes gaar zijn. Roer de pasta en 3-4 el pasta kook-vocht erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Strooi de basilicum erover.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.