Avatar

Eigen recept van... Esther van der Bijl

Tomatensoep, gebonden

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 25 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 01 aug. 2005, 10:44 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik tomaten
  • 1 liter groentebouillon
  • 25 gr boter
  • 25 gr bloem
  • peper
  • zout
  • bieslook

Bereiden

Een roux maken van boter en bloem. De roux gaar laten worden. Bouillon langzaam toevoegen en goed roeren. Blik tomaten met vocht toevoegen, aan de kook brengen en ongeveer 10 minuten zachtjes laten door koken. Soep fijn maken met de staafmixer. Op smaak brengen met peper, zout en verse bieslook. Eventueel een scheutje room toevoegen. Ook lekker met kleine gehaktballetjes

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.