Avatar

Eigen recept van... Annemie Bergers

Tomatensalade met radijs

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 25 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:43 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bosje radijs
  • 8 tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 3 lente/bosuitjes
  • 125 ml crème fraîche
  • 100 gram gorgonzola
  • 2 el citroensap
  • evt. witte wijn
  • 150 gram rucola of veldsla of bladsla

Bereiden

Voorbereiden: maak de radijs schoon en snijd deze in plakjes. Snijd de tomaten in plakken. Was de komkommer en verdeel deze in plakjes. Snijd of schaaf de rode ui in smalle ringen. Hak de lente/bosuitjes fijn. Meng de crème fraîche met de gorgonzola en het citroensap. Verdun evt. met witte wijn.

Bereiden: leg de rucola op een schaal. Schik daarop een laag tomatenplakjes met daarop een laag komkommer, radijs en rode ui. Strooi de gehakte uitjes erover. Serveer de dressing er apart bij. Lekker met ciabatta met olijfolie.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.