Avatar

Eigen recept van... Paul de Valois

Verse pasta met Zalm-Gorgonzola saus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 22 dec. 2008, 21:28 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram Verse Tagliatelle
  • 200 gram Zalmsnippers
  • 150 gram Gorgonzola kaas
  • 125 ml Créme Fraîche (halfvet)

Materialen

  • Au bain Marie pan, Pastapan

Bereiden

Gorgonzola-zalm saus:

-Gorgonzola smelten (au bain marie).

-Zalmsnippers aan gesmolten kaas toevoegen en verwarmen

-Créme Fraîche op het laatst aan kaas/zalm mengsel toevoegen, doorroeren en verwarmen

-Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing in ruim heet water gaar laten worden

-Pasta op borden scheppen en saus erover scheppen

-Lekker met bijvoorbeeld een salade erbij

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.