Avatar

Eigen recept van... Ann Blomme

Rosbief in een Kruidig Bladerdeegkorstje

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 27 dec. 2006, 12:55 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1200 gram rosbief
  • 1 vel bladerdeeg (ontdooid)
  • 4 el gehakte peterselie
  • 2 el gehakte bieslook
  • 20 gram boter
  • 2 el olijfolie
  • 1 ei
  • peper (& zout)
  • verse tijm

Bereiden

Kruid de rosbief met peper (& zout) naar smaak. Braad het vlees aan alle kantenaan in de boter en olijfolie. Laat daarna 5 minuten afkoelen. Meng de peterselie, de bieslook en de tijm en bedek het vlees hiermee. Verpak de rosbief nu in het bladerdeeg en druk de randen goed aan. Smeer het deeg in met het losgeklopt ei en schuif gedurende 15 minuten in een op 180° voorverwarmde oven. Lekker met kroketjes of gratin dauphinois en gebakken witlofstronkjes of in de oven gebakken tomaten.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.