Avatar

Eigen recept van... Cindy Tsamir

Hot Onions (saus voor bij gebraden kip met rijst)

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Anders

Laatst aangepast: 28 feb. 2005, 18:47 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1000 gram uien
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 5 druppels tabasco
  • 1 peper
  • 1 paprikapoeder
  • 1 theelepel ve-tsin (chinees zout)
  • 1 snufje knoflook
  • 1 eetlepel ketjap
  • 125 gram boter

Bereiden

- snijdt de uiten in ringen

- laat 125 gram boter smelten en bruin worden

- bak hierin de uiten bruin.

- roer een klein blikje tomatenpuree door de uien en voeg de

tabasco, peper en paprikapoeder op smaak toe en roer alles

door elkaar.

- doe de ve-tsin, de knoflookpoeder & ketjap bij de rest en roer

het door elkaar heen.

Laat dit alles 30 minuten sudderen. Bak intussen de kip in de braadpan bruin en gaar en voeg het toe bij de uien. Kook witte rijst. Dien het alles tezamen op.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.