Avatar

Eigen recept van... Mirjam Krohof

Fusillisalade met pesto en kip

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 26 feb. 2005, 14:39 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 125 g fusilli
  • 2 el pesto
  • 20 g walnoten (grove stukken)
  • 100 g gerookte kip (plakken)
  • 4 zongedroogde tomaten (reepjes)
  • 75 g rucola slamelange

Bereiden

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet de pasta af en meng de pesto erdoor.

Rooster de walnoten en kip (1 à 2 min.) in een droge koekenpan.

Voeg de walnoten, kip, zongedroogde tomaat en rucola toe aan de pasta.

Meng alles door elkaar en serveer lauwwarm.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.