Avatar

Eigen recept van... Peter Puts

Hollandse biefstuk met romige pepersaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 17 mei. 2010, 19:17 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 gram roomboter
  • 4 stuks hollandse biefstukjes
  • 200 gram gemengde paddestoelen of 250 gr champ. in stukjes
  • 1 doosje maggie pepersaus
  • 125 ml slagroom

Bereiden

Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 6 minuten bruin en van binnen rosé. Verhit de rest van de boter in een wok en bak de paddestoelen op hoog vuur in 5 minuten al omscheppend bruin. Breid de magie pepersaus met 1/2 dl water en de room volgens de aanwijzingen. Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en houd ze warm. Blus af met de cognac of wijn laat dir 1 minuut zachtjes pruttelen en roer dan de saus erdoor. Leg de biefstukjes op de borden en schep de saus erover. Breng de paddestoelen op smaak met zout en peper en schep ze op het vlees.

Lekker met gebakken aardappelen en kropsla met tomaat.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.