Avatar

Eigen recept van... Martine Lensing

Havermoutkoek

Gebak, Hapje, 12 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 25 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 17 okt. 2006, 13:03 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 550 gram havermout
  • 360 gram boter
  • 250 gram suiker
  • 5 eetlepels stroop/honing

Materialen

  • 2 boterkoekvormen

Bereiden

Smelt de boter in een pan.

Haal de pan van het vuur en voeg de havermout,suiker en stroop toe. Vet de boterkoekvormen in en vul die met de havermoutmix.

Zet de vormen in de voorverwarmde oven op 180 C voor 20/25 minuten. Laat de koeken na het bakken tenminste 2 uur staan voor dat je ze gaat snijden.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.