Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Gevulde eieren met avocado

Anders, Hapje, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 15 okt. 2006, 21:13 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1/2 citroen
  • 1 avocado
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
  • peper, zout

Bereiden

De eieren in ca. 10 min. hard koken.Laten afkoelen en pellen. De eieren halveren en de dooiers eruit wippen. De citroen uitpersen. De avocado halveren en de pit eruit nemen. Met een lepel het vruchtvlees uit de schil scheppen. Het vruchtvlees met het citroensap in een foodprocessor of een roerzeef pureren. Achtereenvolgens de dooiers, de mayonaise en de Parmezaanse kaas erdoor mengen tot een glad mengsel. Op smaak brengen met peper en zout. Het mengsel overdoen in een spuitzak met een grove kartelmond. De eihelften volspuiten met het avocadomengsel en op een schaal zetten. Elk ei garneren met een toefje peterselie.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.