Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Kaneelvingers

Gebak, Hapje, 20 personen, Bereidingstijd 45 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 15 okt. 2006, 20:59 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100g boter
  • 100g poedersuiker
  • 2 eiwitten
  • 100g bloem
  • 1 theelepel kaneelpoeder

Bereiden

In een grote kom de boter met de gezeefde poedersuikerkloppen tot het mengsel licht van kleur en luchtig is. Vervolgens de eiwitten beetje bij beetje door het mengsel roeren. De bloem zeven en met het kaneelpoeder door het beslag spatelen. De oven voorverwarmen op 160C. Een bakplaat met bakpapier bekleden. Een spuitzak met gladde spuitmond van 1/2 cm doorsnee met het beslag vullen. Op enige afstand van elkaar reepjes van 8 cm lang en 1 cm breed spuiten. De bakplaat onder in de oven schuiven en de koekjes in ca. 20 minuten heel lichtbruin bakken. De koekjes direct van het papier nemen en op het aanrecht laten afkoelen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.