Avatar

Eigen recept van... Desiree Fleurkens

Varkenshaas met Boursinsaus, een topper

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 29 nov. 2017, 15:44 | 47 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram varkenshaas
  • 2 el mosterd
  • 3 sjalotjes
  • 1 groot pak boursin
  • 200 ml kookroom
  • 50 gram croma
  • 1 scheutje worcestersaus

Bereiden

voorbereiden:

Smeer de varkenshaas in met mosterd, snipper de sjalotjes heel fijn.

Bereiden:

Bak de varkenshaas in ongeveer 15 minuten rose in de croma.Verpak in alufolie en laat rusten. Bak in het braadvet de sjalotjes glazig. Voeg de Boursin toe in stukjes en de kookroom. Laat de Boursin smelten. Als de saus een homogeen mengsel is [ dit kan even duren] de worcestersaus naar smaak toevoegen.

Snijdt de varkenshaas in dikke plakken en serveer met de saus.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.