Cocktail van kip met ananas, granny smith en kerrie

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 27 jan. 2017, 09:59 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 stk kipfilets
  • 1 stk granny smith
  • 4 stk ananasschijven
  • 2 el ketjap manis
  • 1 liter kippenbouillon
  • 2 el gembersiroop
  • 2 el chilisaus
  • 0,5 krop ijsbergsla
  • 1 zakje kroepoek pikant
  • 1 flesje kerriesaus 2 dl

Bereiden

Bereiding

Verwarm de bouillon met ruim peper en zout tot 80 ˚C. Pocheer hierin de kipfilets 10 minuten. Snijd de filet in reepjes.

Meng nu de kerriesaus met gembersiroop, ketjap en de chilisaus.

Meng de appel- en ananasreepjes met de kip en voeg hier ruim de helft van de saus aan toe. Doe de ijsbergsla in een glas en leg hier de kipsalade op. Garneer met een toef saus en gefrituurde kroepoek.

Bronvermelding

Keurslager

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.