Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Panini met Hollandse geitenkaas

Brood/sandwiches, Lunch, 1 personen, Bereidingstijd 5 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 15:09 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • panini

Bereiden

1 panini broodje

1 bosuitje

3 zwarte olijven

1 courgette

2 plakken gesneden Hollandse geitenkaas

2 eetlepels (verse) groene pesto

Bereiding

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de olijven in dunne plakjes. Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas. Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes gevouwen plak kaas. Verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover en dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini. Rooster de panini in een contactgrill of in een tostiapparaat goudbruin.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.