Avatar

Eigen recept van... Tietsia Niemeijer

Hollandse spaghetti

Pasta, Hoofdgerecht, 6 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 10 feb. 2005, 16:10 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks rookworst
  • 2 tl zout
  • 200 gr kaas
  • 1,5 kilo spruitjes
  • 4 el boter
  • 4 el bloem
  • melk of boullion
  • nootmuskaat
  • peterselie
  • 1,5 pakje spagetti

Materialen

  • Pan, snijplank, mesje, steelpan, vergiet, spagettilepel(is handig, niet noodzakelijk)

Bereiden

Kook de spagetti volgens aanwijzing op het pak. Dop de spruitjes en snij ze doormidden. Kook ze in water met zout in ongeveer 20 minuten.Giet ze af en bewaar het vocht. Wel de rookworst totdat deze goed warm is. Smelt de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor. Vul het kookvocht aan tot ongeveer 2 dl met wat melk of boullion(roux). Snij de kaas in blokjes en roer die door de roux. Breng dit op smaak met nootmuskaat en peterselie. Snij de worst in plakjes en meng deze met de spruitjes en de spagetti. Serveer hierover de kaassaus.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.