Avatar

Eigen recept van... Suzanne Heijligers

Foe Yong Hai

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 29 aug. 2006, 10:34 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1/2 zakje soepgroenten
  • 250 ml tomatenketchup (Heinz)
  • azijn, scheutje
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 1 klontje boter
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 zakje gefruite uitjes

Materialen

  • Koekenpan, steelpan, aluminiumfolie

Bereiden

Omeletten:

Eieren in kom met vork loskloppen. Soepgroenten erdoor scheppen. Peper en zout naar smaak toevoegen. In koekenpan boter smelten. Schep 1/4 van eiermengsel in koekenpan en bak de omelet goudbruin. Andere 3 omeletten bakken. In ovenschaal met aluminiumfolie afgedekt warmhouden.

Tomatensaus:

In steelpan tomatenketchup verwarmen. Azijn, ketjap, suiker en knoflook toevoegen en erdoor roeren. Tomatensaus niet laten koken.

Tomatensaus over omeletten schenken en bestrooien met

gefruite uitjes. Direct opdienen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.