Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Garnalen-ei salade

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 24 aug. 2006, 21:51 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 hardgekookte eieren
  • 300g Hollandse of Noorse garnalen
  • 4 eetl. mayonaise
  • 3 eetl. slagroom of yochurt
  • 1 eetl. citroensap (Sicilia)
  • 3 eetl. verse bieslook
  • 1 fijngesneden sjalotje
  • peper, zout
  • Voor de garnering:
  • 50g ijsbergsla, rucola of witlofblaadjes
  • 20 kerstomaatjes
  • 1 citroen, in plakjes gesneden

Bereiden

Pel de hardgekookte, koude eieren en hak ze fijn. Roer de mayonaise glad met de room of yochurt. Voeg hieraan de bieslook, sjalot en citroensap toe en breng op smaak met peper en zout. Meng vervolgens de garnalen met de gehakte eieren en voeg de mayonaisesaus er aan toe. Meng de salade goed door elkaar en voeg indien nodig peper en zout naar smaak toe.

Serveer de garnalen-eisalade met ijsberg, rucola of witlofblaadjes en garneer het geheel met kerstomaatjes en plakjes citroen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.