Avatar

Eigen recept van... Thea van Kraaij

Broodje brie uit de oven, met walnoot, appel en honing

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Frans

Laatst aangepast: 17 jan. 2019, 15:53 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Afbak Stokbroden
  • 30 Gram Walnoten
  • 200 Gram Brie
  • 4 Eetl. Honing
  • 1 Appel

Materialen

  • Oven Mesje Snijplank

Bereiden

1) Verwarm de oven voor op 200 ÂșC. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in plakken. Hak de walnoten fijn en snijd de brie in plakken.

2) Plaats de stokbroden 8 minuten in de midden van de oven, tot ze goudbruin zijn.

3) Haal de stokbroden uit de oven en snijd ze horizontaal door. Beleg de onderste helft met de plakken brie en de schijfjes appel en plaats dit nog even terug in de oven.

4) Haal de stokbroden uit de oven als de kaas begint te smelten. Verdeel de walnoten en de honing over de plakjes appel. Leg de bovenste helft van het stokbrood er weer op en snijd ze verticaal doormidden.

Bronvermelding

Onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.