Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Wrap met gebakken ei en ui

Anders, Lunch, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 15:08 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 eetl olijfolie
  • 2 rode uien in dikke ringen
  • 1 rode paprika gesneden
  • 1/2 eetl balsamicoazijn
  • 2 eieren
  • 2 kant en klare tortillawrap
  • 2 eetl zure room
  • zoete chilisaus
  • zout en zwarte peper

Bereiden

Verhit de olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en doe er de ui in. Bak langzaam onder af en toe roeren, tot hij zacht glazig is. Voeg de paprika toe en bak door tot zowel de ui als de paprika zacht is. Draai het vuur hoger en roerbak een minuut of twee tot ze gaan bruinen.

Scguif het mengsel naar de zijkant van de pan, breek voorzichtig de eieren aan de andere kant en probeer ze gescheiden te houden. Bak op laag vuur tot de eieren net zijn gestold.

Leg de wraps even onder de grill of in de magnetron om ze zacht en warm te maken. Leg ze op een plank, besmeer het midden met zure room en druppel er wat zoete chilisaus

over. Schep het warme uipaprikamengsel erop en sluit af met een ei. Kruid met zout en versgemalen peper. Rol de wraps op, snijd ze in tweeen en eet meteen op.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.