Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Vlechtjes van zongedroogde tomaten

Soepen, Buffet, 8 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Anders

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 15:08 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • bladerdeeg

Bereiden

2 plakjes bladerdeeg

1 ei

40 gr zongedroogde tomaat

Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei.

Snij het deeg in reepjes van 1 cm.

Pak 3 reepjes tegelijk bij een uiteinde vast en druk ze vast.

Maak hiervan een vlecht en voeg tijdens het vlechten wat stukjes zongedroogde tomaten toe.

Leg ze op een licht ingevette bakplaat.

Bak ze in 10-15 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) goudbruin

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.