Avatar

Eigen recept van... Else Stout

Spaghettini met hongaarse goulash

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 120 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Anders

Laatst aangepast: 04 feb. 2005, 17:36 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 gram rookspek in blokjes
  • 60 gram boter
  • 300 gram rundvlees in blokjes
  • peper en zout
  • 1 rode paprika
  • 2 grote uien
  • 1 pakje Honigmix voor goulash
  • 100 gram champignons in plakjes
  • eventueel cayennepeper
  • 350 gram spaghettini

Materialen

  • braadpan ruime pan

Bereiden

Smelt de boter in de braadpan en bak hierin het spek langzaam uit.

Kruid het vlees met zout en peper en bak het in het spekvet snel bruin.Doe de paprika en de ui bij het vlees en fruit tot de ui glazig is.Voeg 1/2 liter water toe en breng het geheel aan de kook.Stoof het vlees in ca.2 uur gaar.Meng de mix voor goulash met 2 1/2 dl met lauw water en laat deze 10 min: wellen.Laat de mix en de champignons de laatste 15 min: met het vleesmengsel meesudderen, onder af en toe roeren.Voeg voor extra pittige goulash een mespunt cayennepeper toe.Bereid intussen de spagettini zonder zout. Doe de spaghettini in een voorverwarmde schaal en schenk de goulash erover.

Serveer naar er een groenten naar keuze bij.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.