Avatar

Eigen recept van... Carola Cijsouw

Tagliatelle met zalmsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 30 jan. 2005, 22:20 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram groen tagliatelle
  • 3 stuks bosuitjes
  • 1 stuks komkommer
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 bakjes gerookte zalmsnippers
  • 250 ml creme fraiche
  • 1,5 theelepel bouillonpoeder
  • zout
  • peper

Materialen

  • braadpan

Bereiden

Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Komkommer schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Bosuitjes ca. 2 minuten fruiten. Komkommer toevoegen en ca. 1 minuut bakken. Zalm, creme fraiche en bouillonpoeder toevoegen en saus zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren met tagliatelle.

(Receptkaart week 42/43, jaargang?)

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.