Avatar

Eigen recept van... Judith Hollenberg

Aardbeien-semifreddo

Anders, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Wachttijd 240 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 05 mei. 2013, 20:13 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram aardbeien
  • 250 gram mascarpone
  • 100 gram poedersuiker
  • 1/2 citroen, rasp en sap
  • 100 gram witte chocolade, geraspt

Bereiden

Pureer 250 gram van de aardbeien met de mascarpone en poedersuiker. Spatel de citroenrasp, sap en de helft van de witte chocolade doorheen.

Giet in een diepvriesdoos en laat 4 uur bevriezen. Roer elk uur om met een lepel.

Serveer het ijs in kommetjes met de rest van de aardbeien en de chocolade.

Bronvermelding

Jumbo

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.