Avatar

Eigen recept van... Leen de Vries

Pannekoekmaal, Brabants (Toetje)

Anders, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Wachttijd 60 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 19 jan. 2007, 23:40 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 g. oud brood
  • 60 g. rozijnen
  • 2 st. eieren
  • 50 g. suiker
  • 1/2 l. melk
  • poedersuiker
  • jam

Materialen

  • Kom, ovenschaal.

Bereiden

In een ingevette ovenschaal het oude brood in brokjes breken.

Strooi hierover de rozijnen.

In kom de eieren loskloppen met de suiker en de melk en dit over het brood schenken.

Het brood moet nu een uur weken.

Verwarm de oven inmiddels voor op 175 g. C.

Na de weektijd zet je de schaal in het midden van de oven gedurende 30 minuten.

Serveer het met poedersuiker en jam.

Kijk ook Pannekoekmaal (Voorafje en Hoofmaal) op deze kooksite.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.