Avatar

Eigen recept van... Leen de Vries

Pannekoekmaal, Brabants (Voorafje)

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 19 jan. 2007, 23:37 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 l. lichte runderbouillon
  • 500 g. dunne preiringetjes (wit en groen)
  • 1 st. aardappel in blokjes
  • 50 g. rijst
  • zout en peper
  • Brabants roggebrood met boter
  • 1 dikke plak ham

Materialen

  • Soeppan.

Bereiden

Kook de runderbouillon samen met de preiringetjes, aardappelblokjes en de rijst gedurende 30 minuten.

Snij intussen de dikke plak ham in blokjes. Verwarm dit op het laatst mee in de soep. Het geheel met peper en zout op smaak brengen.

Geef er Brabants roggebrood bij met lekkere boter.

(kijk ook bij het recept voor Pannekoekmaal (Hoofdmaal en Toetje) in dit zelfde kookschrift)

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.