Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Hollandse Crostini

Brood/sandwiches, Hapje, 12 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 15:05 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • stokbrood

Bereiden

1 stokbrood in niet te dunne sneetjes

tomaten in dunne plakjes

Plakken pittige kaas of geraspt

Marne of Dijon mosterd

vers gesnipperde bieslook

Besmeer elk boterhammetje met wat mosterd. Leg hier een grote of 2 kleine plakjes tomaat op en strooi en lekker wat bieslook op. Leg op elke boterhammetje zoveel kaas, dat het er net niet 'over gaat lopen. '

Zet ze in de oven tot ze knapperig en bruin zijn (ongeveer 15 min). Als je de oven de laatste 5 minuten op grill kunt zetten worden ze nog mooier. Houd ze wel in de gaten, alle ovens zijn anders!

Als borrelhap of snack zo uit het vuistje. Of als lunch gerechtje met wat sla.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.