Avatar

Eigen recept van... Cees Smit

Tagliatelle met spinazie en spekjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 35 minuten, Bereidingstijd 25 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 24 jan. 2005, 12:20 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 450 gram tagliatelle
  • 250 gram magere spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 kg verse spinazie
  • 125 ml crème fraîche
  • 100 gram geraspte parmenzaanse kaas
  • 1 bakje cherry/kerstomaatjes

Bereiden

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de spekblokjes in een wok of hapjespan. Schep ze uit de pan. Fruit de geperste teentjes knoflook in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend slinken. Roer de crème fraîche en de helft van de kaas door de spinazie. Schep de spekjes erdoor. Serveer de tagliatelle met de spinazie-spekjessaus en bestrooi met de rest van de kaas en gehalveerde tomaatjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.