Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Bagels met roomkaas en notenconfiture

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 28 jun. 2006, 22:18 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 45g walnoten
  • 4 eetl. abrikozenjam
  • 4 abrikoosjes (Aarts), uitgelekt (C1000)
  • 100g mascarpone
  • 4 bagels

Bereiden

Maak de noten in een keukenmachine fijn en roer ze door de abrikozenjam. Snijd de abrikozen in partjes. Roer de mascarpone los. Verwarm de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen en snijd ze open. Bestrijk de onderzijde dik met de mascarpone en verdeel het notenmengsel en de abrikozenpartjes erover. Sluit de bagels en serveer direct.

Tip: Geef de rest van de abrikozen de volgende dag bij een bolletje roomijs en een flinke toef slagroom, of snijd ze in stukjes en roer ze met donkere basterdsuiker door de yoghurt.

Per stuk 1700 kJ/405 kcal

10 g eiwit

17 g vet

53 g koolhydraten.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.