Spinazie met zalm

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 15 jun. 2012, 10:52 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr aardappelen
  • 300 gr spinazie
  • 1 st ui
  • 1 st knoflook
  • 200 gr zalmfilet
  • olie
  • 200 doperwten
  • 1 st tomaat
  • kerriepoeder

Bereiden

Voorbereiding:

1. Snipper het ui en de knoflook

2. Schil de aardappelen.

3. Snijdt de spinazie en zalm in stuken

Bereiding:

1. Kook de aardappelen

2. Bak de stukken zalm

2. Verhit olie in wok en bak de ui en knoflook. Voeg de zalm toe (in stukken) en bak mee.

3. Voeg de spinazie toe en roerbak tot het geslonken is. Voeg de erwten eventjes toe en warm mee.

4. Voeg de tomaat en kerriepoeder toe.

Bronvermelding

Eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.